top of page

We grow people, business and markets in a wholehearted way
– leaving no one behind

Helena holding 5 jämställdhet.jfif

HÅLLBAR

Att till 2030 avskaffa extrem fattigdom, minska ojämlikheter, främja fred och rättvisa och lösa klimatkrisen är inte bara utmanande – det är en fantastisk affärsmöjlighet.

HaÌŠllbar utveckling handlar om att ta in nya perspektiv – att ha modet att se och acceptera verkligheten. Men hur gör man för att vaÌŠga äga sina problem och laÌŠta andra se vaÌŠra utmaningar utan naÌŠgra garantier om framgaÌŠng?

Att koppla strategin till de globala maÌŠlen skapar ett tydligt haÌŠllbarhetsfokus. När miljö, mångfald, jämställdhet och inkludering är integrerat i det dagliga arbetet blir vaÌŠra prioriteringar självklara och vi kan maximera vaÌŠrt skapade värde till ägare, intressenter och samhället i stort – det ger ett förspraÌŠng idag och framgaÌŠng imorgon.

TANKE
Du kan inte vänta tills livet inte är svårt längre innan du bestämmer dig för att vara lycklig. Du behöver inte vara ok på alla sätt för att vara bra. Det är viktigt att människor vet att jag är så mycket mer än de dåliga saker som händer mig.

VISION

MISION

We lead with empathy and compassion, do business consciously, changing the current status quo into a thriving world for planet, people and prosperity.

PASSION

We find potential in people and processeses and have the courage to develop that potential.

A future, equal by design. We grow people, business and markets in a wholehearted way – leaving no one behind.

ObiettiviOnu.png

Learn more, Know more

ENCOURAGE

I speak...

EXPLORE

I imagine...

EMPOWER

I give...

Helena 3.jpg

I am because We are.

Med en djup förankring i sina värderingar kopplar Helena affärsnytta till hållbarhet med innovativa tankar och målet i sikte. Helena har ett starkt engagemang mest tydligt när hon leder och utmanar i frågor om en rättvis, jämställd och hållbar värld. Hon låter aldrig rädslan för att inte lyckas hindra henne från att göra det hon verkligen bryr sig om. ’Segrarna skriver historien men för att lära sig något måste man även lyssna på förlorarna, om det alls finns några?’ säger hon.
’Hur kan en av oss vara lycklig om alla andra är ledsna?’ säger Helena och fortsätter "I am because We are".
Helena tar hållbarhet till nya nivåer varje dag. Under ett utbildningsuppdrag där vi båda jobbade som konsulter för VATIs Common Ground och VERIFY Agency höll Helena i gruppcoachingen. Helena lotsade inte bara kursdeltagarna genom utbildningen utan även en bra bit ut i verkligheten med faktiska case och situationer att fundera över som samtidigt knöt fint an till kursinnehållet. Helena har mina varmaste rekommendationer!’
Johanna Richardsson,
Bilburry Consulting
Mycket inspirerande och en av de bättre föredragningar jag varit med på, upplägget, pedagogiken och förmågan att bryta ner abstrakta mål till konkret handling.
Det väckte mycket tankar hos mig bland annat gällande mångfald och inkludering som jag kommer ha nytta av även i andra sammanhang, tack Helena.’
Lars Altgård,
Lessebo kommun
Med glimten i ögat och en stor portion humor talar Helena varmt om människan och klimatet. Man hajar till och känslan av att bidra och göra det man kan, stort som litet, för en bättre tillvaro infinner sig. Vi på Telin kan varmt rekommendera Helena och hennes verksamhet Good Growth.’
Linda Petersson,
Telin Rekrytering​
images.jfif

Good News från Helena.

Ta del av Helenas....
Trevlig läsning!
bottom of page